RYE projekt

RYE Connect er et transnationalt projekt bestående af partnere i Grønland, Finland og Nordirland, samt et bredere netværk af associerede partnere fra hele Northern Periphery and Arctic (NPA) regionen. RYE Connect vil tilbyde en omfattende RYE model, som leverer bedre transnationale forretnings-muligheder, services og løsninger for unge iværksættere i NPA regionen.

Pre-start træning + online support.

Giver viden om forudsætningerne for at starte en virksomhed til unge mennesker uanset hvor meget kendskab de har til virksomheder på forhånd, og hjælper med at opbygge selvtillid og en vindende ide.

Start fase træning + online support.

Hjælper unge mennesker til at lære hvordan de realiserer deres virksomhedside. Virksomhedsressourcer, profiler og faktaark gøres tilgængelige. Indsigt fra erfarne forretningsfolk vil hjælpe til at undgå de klassiske

Growth fase træning + online support.

Hjælper unge iværksættere, som allerede har egen virksomhed, til at udforske mulighederne for vækst. Hjælper med at tage de første skridt imod opskalering og handel uden for hjemmemarkedet.

Reboot træning.

En mulighed for support til virksomheder, som klarer sig dårligt. Giver en bedre forståelse for den nuværende situation og støtter den unge iværksætter i at planlægge en række tilpasninger.

PROJEKTER
Atuaruk
VENTURE
Atuaruk
INNOVATION
Atuaruk
HOLDING
Atuaruk
GREENLAND BUSINESS · A/S Boks 608 · 3900 Nuuk · Grønland · Tlf: +299 342880 · Email: Info@innovation.gl · GER: 12 65 24 61
;